sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Pikku-ukkoja, puli-ukkoja ja erotiikka-ukkoja

Työpäivän jälkeen istahdin kuppilaan, joka selvinnee kohta. Olueni kanssa meni kaksi sekuntia, kun eräs taksikuski istui viereeni, kertoi olleensa treffeillä just ja tyttö oli sille sitten sanonut lyhykäisyydessään näin: -"en kokenut mitään romanttisia tunteita", eli ilmeisesti tämä friikahtava verestäväsilmäinen setä oli saanut pakit. Tämä kaveri siihen sitten totesi, että kaikki joiden kanssa on seurustellut, ei heitä kohtaan ole tuntenut treffeillä mitään. Ok.

Hänen ensimmäinen kysymyksensä oli 
- "Onko tämä pankki? "
- "On, täynnä ihmisroskaa." 

Tässä kohtaa arvanette paikan. 

Tämä mies oli todella, todella fiksoitunut pankkeihin, niiden vääränlaiseen toimintaperiaatteeseen, tuntemuksiin olla pankin asiakas ja rahojen pitämiseen siellä, jotka sitäpaitsi ovat vain paperilla numeroina. Sehän se jo onkin epäilyttävää. 
Totesin hänen olevan potentiaalinen seinännuolija dokumenttiin "oudoimmat seksuaaliset mieltymykset". Kertoi hän myös suurimmasta fantasiastaan, kysymättä kiinnostaako tietää, että pääsisi tuntemattoman kanssa tekemään lapsen. En yhtään ihmettele miksi kaveri sai treffeillään pakit. Älkää hyvät ihmiset eksykö tämän ihmisen taksiin.


Pikku-ukot, eli juoppohulluuteen liittyvät aistiharhat ovat vakava juttu, nimittäin näin potkulaudan saavan kovaa kohtelua, siinä lenteli laudat, kaljapullot ja näkymättömät ystävätkin kuulivat kunniansa.



Myös jonkinsortin hullu oli eräs nainen, kun noin tunnin aikana kävi ainakin seitsämän kertaa tiskillä hakemassa shotteja ouzoa ja muita pontikoita. Hän istui ravintolan nurkassa ja sivusilmällä näin valehtelematta kaikki tunteet, joita ihminen voi milloinkaan kokea. Nainen haaveili, itki, nauroi, vihasi, kaipasi, ahdistui, pelkäsi ja nauroi taas. Onneksi omat mielialanvaihtelut ovat kuitenkin paremmin hallinnassa, kiitos siitä.

Aurinkoista terassikautta
Allekirjoittanut toistaiseksi tuntematon N

Tiedättekö muuten, mikä on erotiikka-ukko ja lidlin punainen? En tiennyt, nyt tiedän.

Kesänäkymät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...