perjantai 31. toukokuuta 2019

Hitaat

Ei illan viimeiset eikä huumeet, vaan hitaat ihmiset. Kiireettömänäkin päivänä aina joku vielä verkkaisempana tallustaa edessä. Päivinä, kun on nälkä ja väsymys, sekä naisten kuuluisat päivät aiheuttaa suurta tuskastumista erinäisistä omaa menoa hankaloittavista normaaleista arkisista asioista. Tässä kaupungissa kyllä eniten mennään punaisia päin, nimittäin kävelijät melko huoletta painelevat keskelle liikennettä. Itsemurhakandidaatteja kaikki tämän kylän kävijät.

                       
Joitain muitakin ilmeisesti ahdistaa; bussilla huoltotauko, koska oli jotain rikki ja takapenkiltä tyylikkäästi kuuluu "Mikä vittu siellä kestää?!"

Laihdutuskin voi ahdistaa, tai ainakin päättelin kyseessä olevan työn ja tuskan takana olleet pari tuntia porkkanan voimalla, kun oikeasti lihava nainen istui ratikan penkille ja raivoisa saattaisi olla oikeaa suuntaa antava sana tämän naisen Jim -patukan repimiselle. Tyypillistä, ensin päätetään itseinhossa "en syö enää ikinä mitään!" ja eletään salaatilla aamupäivä ja iltapäivällä se kostautuu kiukulla, väsymyksellä ja kaikki on taas pilalla, elämä pilalla, helsinki pilalla, pelkkää paskaa tilalla dj Ibusalia siteeratakseni.

                                  Spora

Eräänä kuumana iltapäivänä saattoi vituttaa minuakin nämä julkiset, mutta syystä jota en tiedä ängin itseni silti Uffille ostoksille. En tiedä mitä kusetusta se on, mutta H&M perus mekot maksaa enemmän, kuin tiedän niiden uutena maksavan ja vielä kierrätettyä, paskanmarjat sanon minä. Ja sana paskanmarjat tulee muuten 1800 luvulta. Se tarkoittaa sulamattomia marjoja karhunpaskassa. Myöhemmin tullut käyttöön kansankielessä rekkamihenpastilleinakin tunnettujen perskarvoissa roikkuvien papanoiden kutsumanimenä. Jes. Tähän on tänään hyvä lopettaa.

Aurinkoisin terveisin: toistaiseksi tuntematon N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...