perjantai 9. elokuuta 2019

Lakatut varpaankynnet

Hulluja kaikki sanon vaan. Kuka helvetti kävelee paljain jaloin täällä!

Kesän alussa jotkut trumpetinsoittajat tepastelivat tyytyväisenä karhupuiston läpi ilman sukkia, ilman kenkiä. Joo, pakon sanelemana joskus on pakko, kun korkkarit hiertää ja edessä aamun walk of shame, jolloin mielessä pyöri muu, kuin oma sänky ja rasvainen ruoka. No, tämä bändi, jonka nimeä en muista soittelivat kivasti siinä ja keskelle risteystä pistivät esityksen pystyyn breakdancen kera. NICE!

Paljasjaloin

Viime viikonloppuna oli Kallio Block Party, eli tekosyy ryypätä paskan musiikin siivittämänä. Taidan olla vain jo liian vanha näihin kekkereihin tai en tarpeeksi cool hipsteri-ihminen. Ideana oikein kiva, että vapaaehtoisesti järjestetään kaikenlaista, oikeasti!

KBP ssä myös eräs sankari juoksenteli ilman kenkiä lasinsirujen keskellä. Apua!

Paljasjaloin 

Ja vielä huomio, jonka tein ihmisistä heidän kulkuaan seuratessani. Nykyisin harvalla on sopusuhtainen vartalo. Olemme tässä vuosien saatossa kehittyneet erittäin kummalliseen suuntaan, nimittäin melkein jokaisella, etenkin naispuolisilla ihmisillä on todella lyhyet jalat ja luonnottoman pitkä selkä. Mihin suuntaan ihmiskunta vielä muuttuukaan, jalat pian kuin corgilla ja päät senkun kasvaa, kuvitelkaa sitä nyt sitten.

Kiitos hei.

Toistaiseksi tuntematon N


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...