maanantai 30. syyskuuta 2019

Memphis

Normaalista poiketen. Kokemus ravintolasta hakaniemessä oli kyllä mielenkiintoinen. Annetaan anteeksi, että tämä on vasta auennut, mutta...

Sisustus oli oikein hattaramaisen söpö. Istuimme pöytään, tarjoilija tuli tervehtimään ja katsoi pöydällä olevaa kattausta ja kurkkasi niiden laseihin, olivatko ne käytetyt vai puhtaat.

Tässä kohtaa tuli paloharjoitus, jolloin koko konkkaronkka pihalle. Tästähän emme siis voi syyttää ketään.

Paluu takaisin lähtöpisteeseen. Saimme ruokalistat, joiden valikoima oli melko minimaalinen ja niin hienoilla nimillä, että sai vain arvailla mitäs tää sitten on hampurilainen vai pizza. Tilasin hampurilaisen, jonka hinta n. 15e. Automaattisesti ajattelin, että tässä mukana tulevat ranskalaiset, niinkuin yleensä KAIKKIALLA. Tilasimme myös parit viinit.

Aikaa kului ja kului. Tarjoilijoita kyllä kävi, mutta aina eri henkilö kysymässä, onko kaikki ok. Kun hampurilainen viimein saapui, lautasella todella oli pelkkä hampurilainen, ei edes salaatinlehteä koristeena. Listassa en huomannut kohtaa, että ranskalaiset tilattava erikseen. Naapuripöydälle tosin tuli ranskalaiset, joita oli kaikenkaikkiaan ehkä viisi, joten eipä käynyt katteeksi. Hampurilainen maistui kuitenkin oikein hyvältä!


Söimme sapuskaamme naureskellen asialle ja jossain kohdin kysyimme kymmenenneltä tarjoilijalta viinilasiemme perään. Juu oli unohtanut, MUTTA ne menivät sitten talon laskuun.

Tästä epämääräisen sekavasta palvelusta huolimatta, tilasin myös jälkiruokaa joka oli jotain jäätelöä. Sen toi joku matami keittiön puolelta lasten muovimukissa. Nice.



Juu hyvää oli, mut aika paljon vielä työtä tehtävänä. Ja muuten, siinä pöydässä olleet lasit olivat likaisia. Tsemppiä.

Ruokapostaukset on muuten ihan peestä. Aina.

Terveisin ja asian vierestä: toistaiseksi tuntematon N.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...