keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Maailmanloppu tulee kyllä

Elielinaukiolla tuli joku ituhippi tyrkyttämään flaijeria ilmastonmuutosta koskien ja kysyi mitä olen tänään tehnyt ympäristön hyväksi. Vastasin, että enpä tiedä varmaksi, mutta hyödyllisempää se on ympäristölle ollut tänään, kuin tuon tuhannen flaijerin painatus tehtaassa. Ei sanonut mitään, katsoi nippuaan ja lähti vaivaantuneena pois. Ei edes antanut jakamaansa lappusta!

Sana ilmastonmuutos saa lähinnä raivon partaalle. En jaksa sanaakaan enää lihan syönnin syntisyydestä ja halpaketjujen heräteostoksista. Kyllä, olen se huono ihminen, en edes kehtaa kertoa kuinka huono ihminen, mutta ei, en pode ilmastoahdistusta. Aina tulee uusia junia, mikä on seuraava vauhkoamisen aihe? Kyllä se maailmanloppukin olis ihan paikallaan.

Eipä noita meidän puliukkojakaan näytä vaivaavan. Siellä hän partasuu tyytyväisenä veti sikeitä ratikkapysäkillä ja toinen housut kintuissa ilmaiskyydillä bussissa aikuisten vaippa roikkuen paineli menemään. Hällä väliä hajuhaitoista.


Muuttakaa kaikki maalle, alkakaa kasvattaa viljaa ja karjaa, boikotoikaa kauppoja, ajakaa vain fillarilla, talvella hiihtäkää, myykää auto pois niin voitte huomennakin syyllisyydettä juoda ihan oikeaa maitoa lehmästä, ettei tarvii kauraa työntää siihenkin. Kaurasta tehdään leipää. Ai ei, mieluummin notkun eduskuntatalon edessä ja kitisen, kun naapuri ei kierrätä. Tai ehkä mun olis aika muuttaa sinne maalle, että voisin avautua siellä ihan yksinäni, vai mitä?

Pahoittelut mahdollisesta mielipahasta. Toistaiseksi tuntematon N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...