sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Hajuhaittoja

Eikö ihmiset todella ajattele, kun julkisilla tai miksei omalla kulkuvälineelläänkin liikkuessa ihmisten ilmoilla, että välillä voidi käydä suihkussa tai ostaa deodorantin? Niitä kun saa ihan edullisiakin lähikaupasta, vain yhden kaljan hintaan. Anteeksi oluen hintaan, kun kuulin tässä taannoin, että olut on se alkoholipitoinen ja kalja janojuomamme kotikalja.

                      Koko komeudessaan

Wappu, vappu, klara vappen, wappendaali, pimiä juhlittiin tuossa viikko sitten. En tiedä mitä mieltä edes kyseisestä juhlasta olisin, mutta yllättävän rauhallista täällä oli tuolloin. Muutamat haalarijengit nyt pitivät tavanomaista mekkalaansa, mutta muutoin ei mitään karnevaaleja ollut.

                Olipa kerran puu ja se kasvoi
                            ja kasvoi vain.

Vapunaaton aamuna mennessäni töihin klo 06:00 rähjääntynyt nainen asteli ratikkaan sinisen litran mittakannun kanssa, hajusta päätellen kiljua. Nainen sylkäisi lattialle ja karjahti; "BARF", istahti penkille ja tuijotti mua kahden penkin välistä. En uskaltanut katsoa kohti. Hän lähti kävelemään ratikan toiseen päähn ja huuteli barf tai Bart, tiedä häntä ja höpötteli jonkinsortin kieltä, jota en tunnistanut.

Ratikassa joskus viikonloppuna jälleen klo 06:00 maissa poika juoksi kiireesti kyytiin kera kaljat hedelmäkassissa. Alkoiko hänen aamunsa siitä, vai oliko päättymässä?

Vastaani tulikin mies eräänä kauniin sateisena päivänä, parta ja muuta siistiä miehen vaatetta sekä korkokengät.

Mutta pelkkää positiivista, kävelijät on huomioitu täällä hienosti, autoilijat antaa tietä. Ympärillä on elämää ja kun aurinkokin paistaa, niin on ihanaa kuinka bisnesmiehet ja puliukot sulassa sovussa viettävät aikaa, vaikka toisen pitää kyykkyyn päästessään pysyä pystyssä juoman ostaakseen ja toisen shamppanjat tarvitsevat tikkaat. ❤️

Rakastan Helsinkiä.

Aurinkoisin terveisin: toistaiseksi tuntematon N

Ainiin. Mansku = Mannerheimintie.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auktoriteettiongelma

Sunnuntaisin käypi rautatieaseman läpi työmatkani. Oi tätä ihanuutta, kun kotikonnuilla tässä olekaan hetkeen tapahtunut mitään huimaa. As...